„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
мај 2023
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
мај 1, 2023 мај 2, 2023 мај 3, 2023 мај 4, 2023 мај 5, 2023 мај 6, 2023 мај 7, 2023
мај 8, 2023 мај 9, 2023 мај 10, 2023 мај 11, 2023 мај 12, 2023 мај 13, 2023 мај 14, 2023
мај 15, 2023 мај 16, 2023 мај 17, 2023 мај 18, 2023 мај 19, 2023 мај 20, 2023 мај 21, 2023
мај 22, 2023 мај 23, 2023 мај 24, 2023 мај 25, 2023 мај 26, 2023 мај 27, 2023 мај 28, 2023
мај 29, 2023 мај 30, 2023 мај 31, 2023 јуни 1, 2023 јуни 2, 2023 јуни 3, 2023 јуни 4, 2023
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/