„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
октомври 2022
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
септември 26, 2022 септември 27, 2022 септември 28, 2022 септември 29, 2022 септември 30, 2022 октомври 1, 2022 октомври 2, 2022
октомври 3, 2022 октомври 4, 2022 октомври 5, 2022 октомври 6, 2022 октомври 7, 2022 октомври 8, 2022 октомври 9, 2022
октомври 10, 2022 октомври 11, 2022 октомври 12, 2022 октомври 13, 2022 октомври 14, 2022 октомври 15, 2022 октомври 16, 2022
октомври 17, 2022 октомври 18, 2022 октомври 19, 2022 октомври 20, 2022 октомври 21, 2022 октомври 22, 2022 октомври 23, 2022
октомври 24, 2022 октомври 25, 2022 октомври 26, 2022 октомври 27, 2022 октомври 28, 2022 октомври 29, 2022 октомври 30, 2022
октомври 31, 2022 ноември 1, 2022 ноември 2, 2022 ноември 3, 2022 ноември 4, 2022 ноември 5, 2022 ноември 6, 2022
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/