„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Новости

18.10.2018

Способноста да се напише сопствената економска судбина со тоа што ќе се стане претприемач е едно од обележјата на капитализмот. Многу од денешните најпрепознатливи компании и брендови започнаа како замисла на поединец кој ги прифати ризиците од претприемништвото со надеж дека ќе го реализира своето претприемачко искуство. Сепак, додека во теорија претприемништвото е игра, стапките […]

Прочитај повеќе
08.10.2018

  На 05-ти октомври 2018 (петок), во  Хотел Порта во Скопје со почеток од 13 часот, беше одржана тркалезна маса на тема Едукација – линк со претприемништво дел од проектот „Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика (We-Contribute). Проектот се имплементиран од страна на Фондацијата […]

Прочитај повеќе
03.10.2018

На 05-ти октомври 2018 (петок), во  Хотел Порта во Скопје со почеток од 12:30 часот, ќе се одржи тркалезна маса на тема  „ Едукација – линк со претприемништво “. Настанот е дел од проектот „Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика (We-Contribute)“. […]

Прочитај повеќе
01.10.2018

  На 01-ри октомври 2018 (понеделник), во Хотел Порта во Скопје со почеток од 09 часот, беше одржана обука на тема Придонес во развојот и следењето на спроведувањето на јавната политика дел од проектот „Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика (We-Contribute). Проектот се […]

Прочитај повеќе

Календар

октомври 2023
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
септември 25, 2023 септември 26, 2023 септември 27, 2023 септември 28, 2023 септември 29, 2023 септември 30, 2023 октомври 1, 2023
октомври 2, 2023 октомври 3, 2023 октомври 4, 2023 октомври 5, 2023 октомври 6, 2023 октомври 7, 2023 октомври 8, 2023
октомври 9, 2023 октомври 10, 2023 октомври 11, 2023 октомври 12, 2023 октомври 13, 2023 октомври 14, 2023 октомври 15, 2023
октомври 16, 2023 октомври 17, 2023 октомври 18, 2023 октомври 19, 2023 октомври 20, 2023 октомври 21, 2023 октомври 22, 2023
октомври 23, 2023 октомври 24, 2023 октомври 25, 2023 октомври 26, 2023 октомври 27, 2023 октомври 28, 2023 октомври 29, 2023
октомври 30, 2023 октомври 31, 2023 ноември 1, 2023 ноември 2, 2023 ноември 3, 2023 ноември 4, 2023 ноември 5, 2023