„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Новости

28.12.2021

Enterprise Europe Network во Македонија овозможува споделување информации и советување, проследување активни настани за поврзување со доверливи меѓународни партнери како и добивање на информации за можностите кои се на располагање за програми и финансирање од страна на Европската унија. Помагајќи им да ги претставуваат своите производи и услуги надвор од државата како и стекнување на […]

Прочитај повеќе
11.08.2021

Enterprise Europe Network во Македонија нуди можности за македонските компании во делот на споделување информации и советување, проследување активни настани за поврзување со доверливи меѓународни партнери како и добивање на информации за можностите кои се на располагање за програми и финансирање од страна на Европската унија. Помагајќи им да ги претставуваат своите производи и услуги […]

Прочитај повеќе
21.04.2021

,,Ми се допаѓа креативниот аспект на нашата работа – секогаш постои можност за нови партнерства, иновативни идеи и отворање на нови хоризонти’’ – Сашка Митева   Сашка Митева, инженер за текстил со 13+ години искуство во модната индустрија редовно учествува на настани за вмрежување организирани од Enterprise Europe Network во Македонија. Можностите кои ги нуди […]

Прочитај повеќе
26.11.2020

Enterprise Europe Network – Македонија (EEN-M) во соработка со WEgate  (https://wegate.eu/) платформата на Европската комисија за поддршка на женското претприемништво  организираат б2б настан за вмрежување во рамките на WEgate Годишниот самит 2020, што ќе се одржи како виртуелен настан на 10-ти декември 2020 година. Настанот претставува уникатна можност за жените претприемачи и организациите кои работат […]

Прочитај повеќе

Календар

октомври 2022
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
септември 26, 2022 септември 27, 2022 септември 28, 2022 септември 29, 2022 септември 30, 2022 октомври 1, 2022 октомври 2, 2022
октомври 3, 2022 октомври 4, 2022 октомври 5, 2022 октомври 6, 2022 октомври 7, 2022 октомври 8, 2022 октомври 9, 2022
октомври 10, 2022 октомври 11, 2022 октомври 12, 2022 октомври 13, 2022 октомври 14, 2022 октомври 15, 2022 октомври 16, 2022
октомври 17, 2022 октомври 18, 2022 октомври 19, 2022 октомври 20, 2022 октомври 21, 2022 октомври 22, 2022 октомври 23, 2022
октомври 24, 2022 октомври 25, 2022 октомври 26, 2022 октомври 27, 2022 октомври 28, 2022 октомври 29, 2022 октомври 30, 2022
октомври 31, 2022 ноември 1, 2022 ноември 2, 2022 ноември 3, 2022 ноември 4, 2022 ноември 5, 2022 ноември 6, 2022