„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
април 2022
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
март 28, 2022 март 29, 2022 март 30, 2022 март 31, 2022 април 1, 2022 април 2, 2022 април 3, 2022
април 4, 2022 април 5, 2022 април 6, 2022 април 7, 2022 април 8, 2022 април 9, 2022 април 10, 2022
април 11, 2022 април 12, 2022 април 13, 2022 април 14, 2022 април 15, 2022 април 16, 2022 април 17, 2022
април 18, 2022 април 19, 2022 април 20, 2022 април 21, 2022 април 22, 2022 април 23, 2022 април 24, 2022
април 25, 2022 април 26, 2022 април 27, 2022 април 28, 2022 април 29, 2022 април 30, 2022 мај 1, 2022
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/