„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
август 2021
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
јули 26, 2021 јули 27, 2021 јули 28, 2021 јули 29, 2021 јули 30, 2021 јули 31, 2021 август 1, 2021
август 2, 2021 август 3, 2021 август 4, 2021 август 5, 2021 август 6, 2021 август 7, 2021 август 8, 2021
август 9, 2021 август 10, 2021 август 11, 2021 август 12, 2021 август 13, 2021 август 14, 2021 август 15, 2021
август 16, 2021 август 17, 2021 август 18, 2021 август 19, 2021 август 20, 2021 август 21, 2021 август 22, 2021
август 23, 2021 август 24, 2021 август 25, 2021 август 26, 2021 август 27, 2021 август 28, 2021 август 29, 2021
август 30, 2021 август 31, 2021 септември 1, 2021 септември 2, 2021 септември 3, 2021 септември 4, 2021 септември 5, 2021
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/