„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
декември 2020
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
ноември 30, 2020 декември 1, 2020 декември 2, 2020 декември 3, 2020 декември 4, 2020 декември 5, 2020 декември 6, 2020
декември 7, 2020 декември 8, 2020 декември 9, 2020 декември 10, 2020 декември 11, 2020 декември 12, 2020 декември 13, 2020
декември 14, 2020 декември 15, 2020 декември 16, 2020 декември 17, 2020 декември 18, 2020 декември 19, 2020 декември 20, 2020
декември 21, 2020 декември 22, 2020 декември 23, 2020 декември 24, 2020 декември 25, 2020 декември 26, 2020 декември 27, 2020
декември 28, 2020 декември 29, 2020 декември 30, 2020 декември 31, 2020 јануари 1, 2021 јануари 2, 2021 јануари 3, 2021
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/