„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
ноември 2020
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
октомври 26, 2020 октомври 27, 2020 октомври 28, 2020 октомври 29, 2020 октомври 30, 2020 октомври 31, 2020 ноември 1, 2020
ноември 2, 2020 ноември 3, 2020 ноември 4, 2020 ноември 5, 2020 ноември 6, 2020 ноември 7, 2020 ноември 8, 2020
ноември 9, 2020 ноември 10, 2020 ноември 11, 2020 ноември 12, 2020 ноември 13, 2020 ноември 14, 2020 ноември 15, 2020
ноември 16, 2020 ноември 17, 2020 ноември 18, 2020 ноември 19, 2020 ноември 20, 2020 ноември 21, 2020 ноември 22, 2020
ноември 23, 2020 ноември 24, 2020 ноември 25, 2020 ноември 26, 2020 ноември 27, 2020 ноември 28, 2020 ноември 29, 2020
ноември 30, 2020 декември 1, 2020 декември 2, 2020 декември 3, 2020 декември 4, 2020 декември 5, 2020 декември 6, 2020
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/