„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Календар на настани

MonthWeekDay
февруари 2023
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
јануари 30, 2023 јануари 31, 2023 февруари 1, 2023 февруари 2, 2023 февруари 3, 2023 февруари 4, 2023 февруари 5, 2023
февруари 6, 2023 февруари 7, 2023 февруари 8, 2023 февруари 9, 2023 февруари 10, 2023 февруари 11, 2023 февруари 12, 2023
февруари 13, 2023 февруари 14, 2023 февруари 15, 2023 февруари 16, 2023 февруари 17, 2023 февруари 18, 2023 февруари 19, 2023
февруари 20, 2023 февруари 21, 2023 февруари 22, 2023 февруари 23, 2023 февруари 24, 2023 февруари 25, 2023 февруари 26, 2023
февруари 27, 2023 февруари 28, 2023 март 1, 2023 март 2, 2023 март 3, 2023 март 4, 2023 март 5, 2023
SPACE 2019 - Livestock and agriculture brokerage event
Повеќе за настанот на: https://space2019-international-b2b-meetings.b2match.io/ 

3rd Belgrade Horizon Business & Innovation Fair including Matchmaking Event
Повеќе за настанот на: https://een.ec.europa.eu/events/3rd-belgrade-horizon-business-innovation-fair-including-matchmaking-event 

Enterprise Europe Network from Client’s Perspective: Business Modelling
Повеќе за настанот на : http://www.een.lv%2C%20www.liaa.gov.lv/