„Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Јакнење на придонесот и ефикасноста на граѓанските организации од женското претприемништво кон ЕУ интегративните реформи во областа на економската политика" WE-Contribute

Новости

22.08.2018

Здружението на бизнис жени, во рамки на проектот „WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност“, финансиран од Европска Унија, за потребите на проектот објавува Повик за ангажирање на експерт за кластеринг, за развој на кластер за женско претприемништво.  

Прочитај повеќе

Календар

ноември 2020
понеделник вторник среда четврток петок сабота недела
октомври 26, 2020 октомври 27, 2020 октомври 28, 2020 октомври 29, 2020 октомври 30, 2020 октомври 31, 2020 ноември 1, 2020
ноември 2, 2020 ноември 3, 2020 ноември 4, 2020 ноември 5, 2020 ноември 6, 2020 ноември 7, 2020 ноември 8, 2020
ноември 9, 2020 ноември 10, 2020 ноември 11, 2020 ноември 12, 2020 ноември 13, 2020 ноември 14, 2020 ноември 15, 2020
ноември 16, 2020 ноември 17, 2020 ноември 18, 2020 ноември 19, 2020 ноември 20, 2020 ноември 21, 2020 ноември 22, 2020
ноември 23, 2020 ноември 24, 2020 ноември 25, 2020 ноември 26, 2020 ноември 27, 2020 ноември 28, 2020 ноември 29, 2020
ноември 30, 2020 декември 1, 2020 декември 2, 2020 декември 3, 2020 декември 4, 2020 декември 5, 2020 декември 6, 2020